TE KOOP prachtig Chalet (11x7) Bosbad Hoeven B-04
Dit prachtige houten chalet (11 x7), merk Briljant Euro Export, met terras en vrijstaande berging is gelegen op recreatiepark Molecaten Bosbad Hoeven, perceel B-04. U heeft in dit wintervaste Chalet de beschikking over een ruime woonkamer met CV en design radiatoren , een luxe open keuken met diverse apparatuur, een badkamer en drie slaapkamers. De tuin is gelegen op het zuidoosten (?) waardoor u kunt genieten van vele zonuren.

Extra:
Winterproof
Houten berging voorzien van electra
Nieuwe vloer in woonkamer en hal
Incl meubilair
Tuinsproei-installatie
Utiliteitsruimte met wasmachine en droger

Tuin (ruim perceel)

De tuin is gelegen aan de vijver en gesitueerd op het zuidoosten(?) zodat u hier de hele dag kunt genieten van elk zonnestraaltje. De tuin is voorzien van diverse plantenborders met vaste beplanting en terassen.

 

LIGGING Recreatiepark
Recreatiepark Bosbad Hoeven is gunstig gelegen aan de rand van het dorpje Hoeven met alle voorzieningen in de directe nabijheid. In de omgeving kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken en op enkele fietsminuten treft u het levendige centrum aan met diverse winkels en horecagelegenheden. De ligging is uitermate gunstig ten opzichte van de grote steden Breda en Roosendaal.
DE PRIJS VOOR DIT MOOIE CHALET IS € 67.000,- (100% financiering mogelijk