Prachtig kunststof chalet te koop op Bosbad Hoeven. Unieke kans!

Op een ruime kavel met prachtige ligging en zicht op de vijver staat dit luxe chalet. Dit chalet ziet er als nieuw uit, is goed geïsoleerd en uitermate geschikt om vroeg in het voorjaar of het late najaar te genieten. Het chalet heeft twee/drie slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed met bovenkastjes en de andere slaapkamer heeft een stapelbed. Een derde slaapkamer is simpel om te bouwen (thans utiliteitsruimte. De woonkamer is ruim en licht mede door het verhoogd plafond en glaswerk. Oppervlakte maat chalet is 10 bij 7.

in de moderne keuken staat alle benodigde apparatuur waaronder inbouw koelkast, oven/combimagnetron. In de betegelde badkamer vind je een wastafel met meubel en een douchevoorziening. Separaat een ruimte met toilet. 

De tuin is mooi aangelegd en uitstekend verzorgd en voorzien van een tuinhuisje. Hier Kun je heerlijk genieten van het zonnetje. Het perceel is gelegen op korte afstand van de uitgang.

Ben je op zoek naar een prachtig plekje in een omgeving met veel mogelijkheden? Wil je er snel in en er direct van genieten? Bel de Stacaravanexpert 06-2518 5250.

100% financiering mogelijk