Op het fantastische vakantiepark Bosbad Hoeven met het spectaculaire waterspeelpark Splesj bieden wij een prachtig chalet aan (Edcar), de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen én tieners! In het voor- en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Het chalet heeft een afmeting van 8 x 7 en is gebouwd in 2001 (tweede eigenaar). De berging,  eveneens van Edcar(Duocar), is recentelijk geplaatst.

De recreatiewoning, waar de vogels uw buren zijn, staat op een schitterende kavel met aangelegde verhoogde terrassen en beschikt over een praktische tuin. Het chalet is gelegen aan de buitenkant van de camping, dicht bij de uitgang, in een straat met soortgelijke chalets. 

Het chalet is voorzien van een royale living met deuren naar het terras. De vakantiewoning is voorzien van centrale verwarming door het hele chalet. De luxe open keuken is ruim en goed geoutilleerd met onder andere een  koel vriescombinatie en een combi magnetron.  

Het chalet heeft 2/3 slaapkamers. Een ruime ouderslaapkamer met vaste kasten, en een tweede slaapkamer met twee losse bedden. Voorts heeft het chalet een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. 

U kunt direct recreëren want de aanwezige inventaris is inbegrepen in de koop. Dit geldt ook voor het tuinhuis. In dit riante tuinhuis (onlangs geplaatst) kunt u met gemak uw spullen kwijt.

Het gehele chalet is winterproof en voorzien van dubbele beglazing. Op het terras kunt u heerlijk genieten van het zonnetje.

Het chalet is aangesloten op gas, water, afvoer en elektriciteit en beschikt over kabel tv.

 

Beleef Brabant! Bosbad Hoeven is gelegen in een gebied dat rijk is aan bossen, heidevelden, polders en het fraaie Nationaal Park De Biesbosch. Ideaal voor natuur- en waterliefhebbers. Ontdek het natuurschoon te voet of per fiets. Kilometers aan wandelpaden verbinden de mooiste natuurgebieden, bezienswaardigheden en landschappen met elkaar. Het netwerk van fietspaden brengt u zelfs tot in België. Overal waar u komt, ervaart u de Brabantse gezelligheid en ook aan cultuur is geen gebrek. De Basiliek in Oudenbosch gebouwd naar voorbeeld van de St. Pieter in Rome  is zeer de moeite waard. Net als de historische en cultuurrijke steden Breda en Bergen op Zoom. En vergeet Antwerpen niet met de vele terrasjes, winkels en levendige haven. In Roosendaal kunt u ski-diven, kortom geniet van het leven vanuit Molecaten park Bosbad Hoeven en kom tot rust in uw eigen chalet.

 

Voor vragen of een bezichtiging belt of mailt u met de Stacaravanexpert op nummer 0031 625 18 52 50