Vakantiepark De Zwarte Bergen verwisselde eind 2018 van eigenaar. De nieuwe exploitant wil het vakantiepark ontmantelen en er over twee jaar een zorginstelling bouwen.

Daarom bieden wij een prima onderhouden winterhard chalet met dubbelglas te koop aan. 

Indien gewenst kunt u er ook nog even blijven, het jaargeld is betaald tot april 2020. Men is voornemens definitief te sluiten in 2021.

Wordt dit uw tweede verblijf?

Wij nodigen u uit om kennis te maken met deze vrijstaande vakantiewoning.

Het gemeubileerde en gestoffeerde chalet is twee jaar geleden in de woonkamer, keuken en slaapkamers voorzien van een nieuwe pvc vloer. In de badkamer ligt vinyl op de vloer. Twee jaar geleden is er tevens een nieuwe elektrische sfeerhaard geplaatst. (Gashaard mogelijk) Het gehele chalet is in mei aan de buitenzijde opnieuw in de verf gezet.

In de half open keuken treft u een gasfornuis en afzuigkap, koelkast met vriesvak en een magnetron aan. Woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar het terras. Er zijn twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De Badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en een douche.

Kenmerken:

- Houten Chalet, 2 Slaapkamers, Electrische verwarming, Centrale Antenne, Telefoon mogelijk, gemeubileerd en geschilderd                    

- Oppervlakte 36m2, Bouwjaar 1994, Hardhouten kozijnen, Dak 19mm Multiplex en 2 lagen rubberroid, Isolatie: dubbelglas Wintervast

 

De Stacaravanexpert