Het ChaletDreams Concept
Omdat de chaletbranche u niet alleen nú graag als klant wil hebben, maar u óók graag in de toekomst als klant wil behouden.

U bent een natuurliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan verschillende keren per jaar te genieten van de buitenlucht in uw eigen recreatiewoning.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooi chalet die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimer of moderner chalet.

Het ChaletDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw chalet, inclusief inrichting, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00.

Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in een chalet van u is overgenomen.

Bereken uw lening
Kom meteen te weten wat u gaat betalen per maand.... Vraag offerte aan!!