Ons kantoor

Allereerst wil ik ons voorstellen. De stacaravanexpert is een enthousiast makelaarsteam met een rijke ervaring. Wij zijn inmiddels enige jaren gevestigd te Etten-Leur en te bereiken via telefoonnummer 06 2518 5250. De stacaravanexpert richt zich specifiek op stacaravans en mobiele chalets in Nederland maar heeft door heel Nederland en België samenwerkingsverbanden met gekwalificeerde makelaars. Voorts heeft de stacaravanexpert een grootschalig agentennetwerk in Nederland, België, Duitsland en Italië en Spanje en leggen wij door deze samenwerking een brug tussen deze landen.

Onze specialisatie

Wij zijn graag uw makelaar waar u terecht kunt voor een hoogwaardige persoonlijke dienstverlening. Gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxaties van nieuwe en bestaande stacaravans en mobiele chalets. Wij werken met een klein team om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en omdat wij graag plezier in ons werk hebben en houden. Een en ander maakt ons flexibel en geeft ons de kans goed geïnformeerd op de markt situatie in te spelen. Ook voor financiële dienstverlening kunnen wij u goed van dienst zijn.


Onze slogan is:

SAMEN KUNNEN WE HET KLAARSPELEN!

Samengevat:

• Deskundig en enthousiast makelaarsteam
• kantoor te Etten-Leur
• klein team, flexibel en goed geïnformeerd
• een prettig en persoonlijk contact
• heldere en duidelijke afspraken
• maximale inspanningen voor maximale resultaten
• uw persoonlijke aan- en verkoop makelaar
• wij verzorgen de première van uw stacaravan of mobiele chalet
• homepage internet www.stacaravanexpert.eu

 

Uw stacaravan, vakantiehuis of mobiele chalet verkopen

Een stacaravan vakantiehuis of mobiele chalet (ver)kopen is meer dan de deur opendoen……! Ons motto is: “Uw tweede (t)huis is alle aandacht waard!” Om tot een goede prijs te komen is het belangrijk een verkoopstrategie op te stellen. Samen bepalen we de strategie en maken een verkoopplan. Bij ons bent u géén nummer en heeft u altijd een makelaar als aanspreekpunt, deze gaat ook mee tijdens bezichtigingen van uw stacaravan of mobiele chalet en voert voor u de onderhandelingen.


Vaststellen vraagprijs

Het is niet altijd eenvoudig om emotionele aspecten bij de verkoop van uw stacaravan of mobiele chalet terzijde te schuiven. Uw stacaravan of mobiele chalet vertegenwoordigd niet alleen een economische waarde, maar vaak ook een emotionele. Met de grootst mogelijke zorg, inzet en flexibiliteit gaan wij graag voor u aan de slag om voor u het beste resultaat te bereiken.

Om tot een goede vraagprijs te komen bespreken we de marktsituatie van dit moment, het verleden en de verwachtingen voor de toekomst. Wij kunnen dat als geen ander inschatten omdat wij dagelijks met deze markt bezig zijn. Wij worden op de hoogte gehouden van alle mutaties van recreatieve stacaravan of mobiele chalet via het uitwisselingssysteem van onze netwerkorganisaties. Na een algemene marktanalyse bekijken wij uw stacaravan of mobiele chalet van onder tot boven, maken foto’s voor een fotopresentatie, brochure en internet, eventuele uitbouwmogelijkheden en zetten alle extra verkoop argumenten op een rij. Samen bepalen we een vraagprijs en uw stacaravan/chalet huis kan in de verkoop.

Uw stacaravan, vakantiehuis of mobiele chalet direct onder de aandacht

En dan is het zover: uw stacaravan of mobiele chalet gaat in de verkoop

 

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN ?
De Stacaravanmakelaar stappenplan en Servicewaarborg

• Een vrijblijvende waardebepaling
• Een op uw wensen en budget afgestemd marketing en advertentieplan
• Presentatie van uw stacaravan, vakantiehuis of mobiele chalet op verschillende websites waaronder onze netwerkorganisaties
• Van uw stacaravan, vakantiehuis of mobiele chalet wordt een fraaie brochure gemaakt (indien gewenst een videopresentatie)
• Een selectie van belangstellenden op serieuze interesse in uw stacaravan of mobiele chalet waarbij gelet wordt op randvoorwaarden en financiële draagkracht
• Regelmatig contact om reacties van potentiële kopers door te nemen, de marktinspanningen toe te lichten en het verdere verloop van de verkoop met u af te stemmen
• Voeren van onderhandelingen over de verkoopprijs
• Opstellen van correcte koopovereenkomst

 

Courtage tarief

De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst, wij zullen u daarin een passend voorstel doen.

 

Een uitnodiging

Als u dit leest, speelt u misschien met de gedachte uw stacaravan, vakantiehuis of mobiele chalet te verkopen. Beschouwt u dit dan direct als een uitnodiging om eens met ons te praten. U kunt ervan verzekerd zijn dat we u heel persoonlijk en direct zullen helpen. Dat we al het mogelijke zullen doen ook u tot een relatie te maken, die op grond van de goede ervaringen kan beamen dat “Uw tweede (t)huis ons alle aandacht waard is”. U kunt ons bellen voor een afspraak, bij uw stacaravan of mobiele chalet.


Met vriendelijke groet,

www.stacaravanexpert.eu  - Stacaravanexpert - info@stacaravanexpert.eu (+31)06-2518 5250 Kvk nr 68969309 - BTW nr NL147953443B02

Markenland 69 4871AN Etten-Leur